Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Χημικό - Βιολογίκο και περί ban στο ισκοολ

Γεια σου Τσακο!!! Μας εληψες στο ischool και δεν μπορω να σου ζητησω συμβουλες πια εκει Θελω να σε ρωτησω (μιας και απαντας σε ολες τις αποριες μας) και να σου πω καποια πραγματα...

1ον Απο αποψη σχολων πιστευεις τι ειναι καλυτερο Χημικο ή Βιολογικο? Για Πατρα μιλωντας και αν μπορεις πες μου για τα καλυτερα βιολογικα της Ελλαδας...

2ον Εμαθα οτι εφαγες ban Για ποιον λογω και ποτε θα επιστρεψεις?


1) Τα περισσότερα παιδιά διαλέγουν βιολογικό γιατί το θεωρόυν πιο κοντά στην ιατρική (τους έχουν περάσει αυτή την ιδέα η βιολόγοι στο σχολείο) αυτό είναι λάθος η βιολογία και η ιατρική ελάχιστα συσχετίζονται (και αυτό το λέω υπέρ της βιολογίας γιατί αλλιώς θα το λέγαμε παραιατρικό επάγγελμα και όχι αυτοδύναμη επιστήμη). Από τις δύο σχολές πιστεύω ότι καλύτερη προοπτική στην Ελλάδα έχει το χημικό διότι είναι πολύ  αποστασιοποιημένο από την ιατρική (συνεπώς έχει καθαρά επαγγελματικά δικαιώματα)  και έχει έναν εξαιρετικό σύλλογο εργαζόμενων. Επιπλέον μπορείς να δουλέψεις αυτοδύναμα π.χ. με Χημείο, ή σε επιχειρήσεις τρίτων π.χ.  σε εργοστάσιων, εργαστήρια.

Πιστεύω το καλύτερο βιολογικό λόγο καθηγητών  (λ.χ.κος Μαργαρίτης) είναι στην Αθήνα και μετά ακολουθεί η Κρήτη (λόγω της έρευνας) της Πάτρας είναι αρκετά καλό αλλά πιστεύω ότι είναι μετά από αυτά τα δύο τμήματα.

2) Το ban το έφαγα  επειδή έγραψα ένα χιουμοριστικό ποιηματάκι για τον ΣΥΡΙΖΑ στο έτερο forum στέκι  (χωρίς φυσικά να βρίσω και να προσβάλλω άλλο μέλος (ίσως είμαι ο μόνος που δεν έχει βαθμολογήσει αρνητικά άλλο μέλος) αλλά ούτε και το ίδιο  κόμμα του κυρίου Τσίπρα). Η αιτιολογία ήταν  επειδή υποβαθμίζω το επίπεδο του forum. Πιστεύω ότι στο στέκι λίγο ή πολύ οι moderator έχουν αριστερές ιδεολογίες και απλά ήταν ο τρόπος άμυνας τους απέναντι μου. Αφού αυτή ήταν η απόφαση τους το δέχτηκα και περιμένω να λήξει η τιμωρία μου.

Όσο αφορά το ischool η αποχώρηση  κάποιων μελών από την ΟΔ  αφού πήρα το ban είχε ως αποτέλεσμα το forum να χάσει την αξιοπιστία του και αυτό φαίνεται και το καταλαβαίνει ο καθένας. Το ischool πλέον είναι ένα forum που οι ιδιοκτήτες του το βάλανε στο αυτοματο πιλότο και  oυσιαστικά στηρίζεται στην αλληλοβοήθεια μεταξύ των μελών η μεγάλη (φθίνουσα)  επισκεψιμότητα του πλέον οφείλεται  στην μακροβιότητα της ιστοσελίδας και στην μηχανή αναζήτησης google.  

.

Το τωρινό μου  ban μου λήγει στις 15 του άλλου μήνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book