Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

H διπροσωπία των μελών ΔΕΠ

Την πρώτη βδμάδα των κινητοποιήσεων γράψαμε αυτό το άρθρο http://tsakos.blogspot.com/2011/09/blog-post_7778.html , με λίγα λόγια προβλέψαμε την στάση που θα κρατήσουνε τα μέλη ΔΕΠ απέναντι στις κινητοποιήσεις. Είμαι κατά των καταλήψεων αλλά από την άλλη δεν υποστηρίζω και αυτά που θέλει να περάσεις το υποτίθεται ανεξάρτητο κίνημα του facebook ανοίξτε τις σχολές. Μάλιστα φτιάξανε και site όπου κάθε καθηγητής μπορεί να δηλώσει δημόσια ότι είναι ενάντια στις καταλήψεις. Κανένας όμως τέλη Αυγούστου δε σκέφτηκε να κάνει ιστοσελίδα ώστε να συγκεντρωθούν αυτοί που δε συμφωνούν με το νέο κίνημα.

Καλώ το φοιτητικό κόσμο να σταματήσει τις καταλήψεις και να σταματήσει να ασχολείται με την πολιτική   και οικονομική κατάσταση της χώρας. Τότε σε μερικές βδομάδες θα δείτε ότι τα μέλη ΔΕΠ θα βγούνε στους δρόμους, θα κάνουν κινητοποιήσεις ενώ η τηλεόραση θα λέει για τους φοιτητές ότι είναι διαμαρτυρόμενοι του καναπέ. Στις κινητοποιήσεις που γίνονται τώρα εμείς χάνουμε την εξεταστική, τα λεφτά μας, τον χρόνο μας και τα μέλη ΔΕΠ κάθονται και παίρνουν κανονικά το μισθό τους. 

Το ίδιο πράγμα θα συμβεί και στα σχολεία όταν κάνουν κατάληψη. Οι καθηγητές δευτεροβάθμιας δε θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.... μέχρι φυσικά λήξουν όλες οι κινητοποιήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book