Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Αποκαλύπτουμε πως πέρασαν Ιατρικη ο Λάκης ο Γλυκούλης και ο Μπίλι από το καφέ της Χαράς

Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας τον Λάκη τον Γλυκούλη πριν δύο χρόνια και όταν  είδα ότι έγραψε πανελλαδικές και πέρασε τελευταίος στην Ιατρική Αθήνας πίστεψα πως ήταν μυθοπλασία. Ο άνθρωπος δε πήγαινε φροντιστήριο, δούλευε μέρα νύχτα και γράφει έναν βαθμό στις πανελλαδικές που τον εισάγει στην πιο φημισμένη ιατρικής της Ελλάδας που εισάγονται με βαθμό πάνω από 19. Οφείλω να ζητήσω δημοσίως συγγνώμη από τον σεναριογράφο της σειράς γιατί ο άνθρωπος ήταν πολύ μπροστά  από την εποχή. του. Η σειρά προφανώς γυριζόταν με δεδομένα 2011 και ο Λάκης ο Γλυκούλης πολύτεκνος ήταν σε ειδική κατηγορία με αποτέλεσμα να μπορέσει να περάσει ιατρική με ιδιαίτερα χαμηλό βαθμό.

Εξετάζουμε και την σειρά το καφέ της Χαράς για το ίδιο λόγο. Ο Μπίλι παιδί από χωριό χωρίς καμία ώρα φροντιστήριο κατάφερε και πέρασε ιατρικής Αθήνας. Μάλιστα μια σκηνή τον δείχνει δίπλα από την βιβλιοθήκη της ιατρικής σχολής. Ο Μπίλι προφανώς άνοικε σε ειδική κατηγορία αλλά είναι μοναχογιός. Προφανώς ο Πολυμενέας ο τσιγκούνης πατέρας του έγραψε ψευδώς ότι είναι πολύτεκνος για να παίρνει επιδόματα και έτσι ο γιος του κατάφερε να περάσει ιατρική Αθήνας.

Και στους 2  λέμε συγχαρητήρια που τα κατάφεραν και καλή σταδιοδρομία στην Ιατρική. Αν δείτε λοιπόν φέτος έναν φοιτητή ιατρικής που έχει παιδί από ένα χωριό της Αρκαδίας και έναν 45χρονο φοιτητή στο ίδιο έτος  που διοικεί μια ολόκληρη πολυκλινική μην απορείτε είναι από αυτές τις σειρές.

4 σχόλια:

  1. Ρε φίλε χαλάρωσε λίγο με τις ειδικές κατηγορίες.Για κάποιο λόγο το έχεις πάρει πιο βαριά και από αυτούς που δίνανε φέτος.Εντάξει τώρα έγινε.Τι να κανουμέ;Σταμάτα την προπαγάνδα μέσα από το μπλογκ σου ενάντια σε αυτά τα παιδιά που απλά έκαναν ότι θα έκανες και εσύ και όλοι αν ανήκαμε σε κάποια κατηγορία από αυτές.Τώρα όσο για το "άρθρο" σου είναι αν μη τι άλλο βλακώδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον ίδιο λόγο πρέπει να μην κατηγορούμε και τους πολιτικούς που απλά έκαναν ότι θα κάναμε όλοι μας αν βρισκόμασταν στην θέση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. axaxaxaxa τελειο το αρθρο ο απο πανω μαλλον θα ειναι ειτε αυτος που περασε με 2 στο μετσοβιο ειτε οι γονεις του.τσακο ζεις εσυ μας οδηγεις ελεος σε τι σημειο εφτασε η παιδεια μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μονο που και τα δυο ειναι σιριαλ και οχι πραγματικη ζωη.Οσο και να λιωσεις στο διαβασμα ειναι λιγο σπανιο να περασεις σε τετοιες σχολες χωρις ουτε ενα φροντιστηριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book