Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

10% του χρόνου


eimai apofoitos tou 2010 kai spoudazw farmakeutikh alla thelw iatrikh... exw 18940 alla den ta katafera fetos me to 10% kai skeftomaimna xanadwsw... kapoioi omws mou lene oti  mporei na epanelthei to 10%,an kai pisteuw pws an ginei kati tetoio tha eunoisei ousiastika mono tous apofoitous tou 2010 kai  oxi tou 2011, dioti xwrizei xaos tis duo xronies... poia einai h gnwmi sas, ti na kanw?

Αν γίνει 10% του χρόνου έχεις πάρα πολλές πιθανότητες να περάσεις ιατρική. Προσωπικά βρίσκω πάρα πολύ δύσκολο να μην περάσεις αφού η διαφορά των βάσεων πέρσι με φέτος είναι χαώδης. Από ότι φαίνεται το υπουργείο δέχεται πιέσεις να κάνει το 10% του χρόνου αφού πολλά παιδιά βρίσκονται στην θέση σου. Δεδομένου ότι όταν έδινες εσύ πανελλαδικές ο νόμος ήταν για τις δύο προηγούμενες χρονιές το θέμα μπορεί να αντιμετωπιστεί νομικά. Για να γίνει αυτό πρέπει όμως να κινητοποιηθούν αρκετοί άνθρωποι μέσα ενημέρωσης και να προχωρήσουν το θέμα δικαστικά ώστε να εξαναγκάσουν το υπουργείο να αλλάξει στάση. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν πιθανότητες να ξαναγίνει 10% αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα του υπουργείο για την ώρα όπως έχει δηλωθεί δε θα υπάρχει 10% του χρόνου.
Η χώρα μας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και οικονομικά και πολιτικά, πολύ πιθανό να ξαναγίνουν εκλογές (ακόμα και η ΠΑΣΠ κατεβάζει πλαίσιο κατάληψης) η καινούρια Αρχή του υπουργείο παιδείας εφόσον υπάρχει σίγουρα θα επανεξετάσει το θέμα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να παρακολουθήσεις την σχολή σου κανονικά και αν σου κάτσει σου έκατσε.

2 σχόλια:

  1. Σχετικά με τις κενές θέσεις που θα μείνουν στο 10% υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι το υπουργείο φέτος; Η πολιτική κατάσταση της χώρας και οι καταλήψεις κατά πόσο επηρρεάζουν αυτό το θέμα; Επίσης υπάρχει περίπτωση να χαθεί το εξάμηνο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εφόσον γίνουν εκλογές και έχουμε νέο υπουργείο παιδείας είναι πάρα πολυ πιθανόν. Αν δεν αλλάξει το υπουργείο το θεωρώ αρκετά δύσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book