Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΗΜΜΥ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών Θράκης)

ΓΕΙΑ ΤΣΑΚΟ!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Προσωπικά θεωρώ μάγκα όποιος πέρασε στην συγκεκριμένη σχολή γιατί έκανε ένα πετυχημένο deal.  Ο μόνος λόγος που σημειώθηκε πρώτη σε σύγκριση με πέρσι είναι η γεωγραφική θέση της σχολής.   Το τμήμα προσφέρει καλά επαγγελματικά δικαιώματα και σίγουρα παίρνει μέρος ανάμεσα στις 20 καλύτερες σχολές πανελλαδικά. 

Σκπός του τμήματος ΗΜΜΥ είναι η μελέτη η ανάπτυξη δικτύων και συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας, τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και αυτοματισμού.
Οι τομείς είναι
α) Ηλεκτρικής Ενέργειας
β) Τηλεπικοινωνίες
γ) Ηλεκτρονική 

Το τμήμα της Ξάνθης έχει συνολικά εγγεγραμένους 888 φοιτητές. Τα αγόρια στους ΗΜΜΥ αποτελούν το 88% των φοιτητών. Η σχολή είναι αρκετά δύσκολη και έχει και πολλούς πολέμιους. τα τμήματα πληροφορικής, Ηλεκτρονικής ΜΜΥ Χανιών και ΤΕΙ ηλεκτρονικής βρίσκονται κατά κάποιον τρόπο σε κόντρα με το ΗΜΜΥ λόγω επαγγελματικών δικαιωμάτων. Εγώ θέλω να τονίσω ότι από το ΗΜΜΥ μπορείς να κάνεις τα πάντα για αυτό την θεωρώ TOP σχολή. (σίγουρα την κορυφαία στην κατεύθυνση  της).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book