Σάββατο 27 Αυγούστου 2011


Go to tsakos.blog!


Όσοι μου στέλνουν ερωτήσεις στο mail τις απαντώ στα σχόλια του θέματος
Ανακοίνωση αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 29/08/2011  στις 08:00 θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν από το πρωί της ίδιας μέρας να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου http://results.minedu.gov.gr/  πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).
Ταυτόχρονα τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά και στις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για ενημέρωση των ενδιαφερομένων.



7 σχόλια:

  1. me 14345 nosileutiki tei athinas !! pernao perisi 13895

    Πιστεύω ότι περνάς άνετα ¨:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τυφώνας Ειρήνη χτυπάει την Νέα Υόρκη 1 μέρα πριν ανακοινωθούν οι βάσεις live εικόνα από abc.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι θα γινει με τα τει ηρακλειου και χανιων.με ενδιαφερει το φυσικων πορων και περιβαλλοντος στα χανια και τα τμηματα ηλεκτρολογιας και ηλεκτρονικης στο ηρακλειο και τα χανια αντιστοιχα....παρακαλω αμεση απαντηση!
    ___________________
    Nα υπολογίζεις πτώση περίπου 450 μόρια σε σύγκριση με πέρσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kalhspera! evgala 17.522 k 8elw biologia krhths eimai apo ta xania krhths k anhkw sthn eidikh kathgoria tritektwn. exw elpida?
    ______________

    Έχεις ελπίδες. Είναι μεγάλη βέβαια η πτώση αλλά πιστεύω ότι έχεις. Καλή επιτυχία :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κ Τσάκο είναι δυνατόν να υπάρχουν βάσεις με κατηγορίες;Οι ειδικές από ότι ακούγεται θα είναι πολύ χαμηλές σε σχέση με τη ΓΣ.Είναι δίκαιο;Στην ίδια σχολή και με άλλον βαθμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ότι λένε οι δημοσιογράφοι και ειδικοί είναι αλήθεια. Αυτοί έχουν πληροφόριση από το υπουργείο. Δεν είναι καθόλου δίκαιο φίλε μου (και σίγουρα θα υπάρχουν αντιδράσεις). Οι βάσεις καθυστερούσανε να βγούνε επειδή ίσως υπήρχε σοβαρός λόγος.. Μήπως ήταν αυτός; αύριο θα μάθουμε ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κ. Τσάκο με 5390 από το 90% περνάω στην ΕΠΔΟ Ιονίων;Έχω μεγάλη αγωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book