Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

κατσίκι team: Ποιοι είμαστε (σε τι διαφέρουμε από τους άλλους).. Προφίλ κατσικιού...

Αγαπητοί υποψήφιοι όταν φτιάχναμε την ομάδα του κατσικιού είχαμε ως στόχο να παρουσιάσουμε μια ανθρώπινη ματιά στις προβλέψεις των βάσεων. Στόχος μας δεν είναι να σας πούμε νούμερα αλλά κυρίως να σας προσανατολίσουμε, να σας δείξουμε ποια είναι η καλύτερη σχολή, να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε ποια σχολή σας αρέσει. Δεν είμαστε ούτε στατιστικολόγοι ούτε δημοσιογράφοι, ούτε φροντιστηριούχοι, ούτε έχουμε σχέση με την δευτεροβάθμια εκπαίδευση. 

Είμασταν και εμείς στις θέσεις σας πριν από λίγα χρόνια. Ζήσαμε και εμείς την αγωνία που έχετε τώρα και καταλαβαίνουμε πλήρως τα συναισθήματα σας. Μερικοί  από μας δώσαμε παραπάνω από μια φορά πανελλαδικές και εξετάζουμε τις βάσεις ερασιτεχνικά ο καθένας από την δικιά μας σκοπιά. Το κατσίκι αποτελούν τρία μέλη  ο καθένας από μας είμαστε δώσαμε από μια διαφορετική κατεύθυνση και τελειώσαμε φοιτούμε  σε 3 εντελώς διαφορετικές, συνεπώς μπορούμε να σας συμβουλέψουμε πλήρως για όλες τις κατευθύνσεις. Έχουμε μελετήσει πολλά επαγγέλματα και  ξέρουμε αποφοίτους πολλών επαγγελμάτων ώστε να σας οδηγήσουμε σε μια καλή επιλογή με τις συμβουλές μας. 

Όσο αφορά τις προβλέψεις των βάσεων μελετάμε τις βάσεις των δύο τελευταίων ετών και συγκρίνοντας τα φετινά στατιστικά προσεγγίζουμε στο  που θα πάνε οι βάσεις.  Ο λόγος που δεν ασχολούμαστε με τις βάσεις του ΕΠΑΛ απαντώντας στο φίλο μου έγραψε σχόλιο από κάτω είναι ότι και οι τρεις που είμαστε στην ομάδα έχουμε βγάλει Ενιαίο. Δεν ξέρουμε την ψυχολογία σας, δεν ξέρουμε τα μικρά μυστικά που θα μας οδηγήσουν σε μια πετυχημένη πρόβλεψη των βάσεων. Τα παιδιά του ΕΠΑΛ μπορούν να ζητάνε πληροφορίες για τις σχολές η ομάδα του κατσικιού θα χαρεί να απαντήσει.

Η ομαδα μας θα σταματήσει το έργο της με το τέλος του παρόντος συστήματος (2013). Τα πράγματα με το κανούριο σύστημα θα αλλάξουν ριζικά και δεν θα είμαστε σε θέση να εκτιμούμε σωστά τις βάσεις. Το κατσίκι έχει ημερομηνία λήξεως... (είμαστε οι μόνοι που το λέμε). Είμαστε οι μόνοι που δώσαμε πανελλαδικές όλοι με αυτο το σύστημα που δίνετε σήμερα και σας καταλαβαίνουμε απόλυτα. Δεν ειμαστε φροντιστές, δεν δουλεύουμε σε εφημερίδες δεν έχουμε οικονομικές βλέψεις. 

Θεωρούμε τα ψυχομετρικά τεστ που υποτίθεται πως προσανατολίζουν σε ποια σχολή είναι κατάλληλη για σας μπαρούφες. Εάν δε ξέρετε τι σας αρέσει απλά κάνετε έρευνα (αντί να συμπληρώνετε χαζά τεστ εξάλλου οι ψυχολόγοι που τα κάνουν πολλοί ούτε πανελλαδικες έχουν δώσει ούτε ξέρουν  ούτε ξέρουν τι κάνει το κάθε επάγγελμα ξεχωριστά), κάνοντας ερωτήσεις σε μας θα σας δώσουμε πολύτιμες πληροφορίες για επαγγέλματα.

Ευχαριστούμε για την στήριξη σας αυτά τα 2 χρόνια. Μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε

Μην χάσετε αύριο τις εκτιμήσεις μας για το 1ο πεδίο χρησιμοποιώντας στατιστικά του ΓΒΠ που πήραμε σήμερα από το υπουργείο. Εάν θέλετε ειδικές προβλέψεις γράψτε μας στα σχόλια.




Δεν είμαστε ένα κατσίκι είμαστε πολλά

4 σχόλια:

  1. Είδαμε από ένα μη έγκυρο blog ότι το υπουργείο δημοσίευσε λάθος στατιστικά. Σε περίπρωση που γίνει αυτό μιλάμε για πραγματικό σκάνδαλο.

    Όταν είχαμε δει τα στατιστικά τα είδαμε πιο κάτω από ότι περιμέναμε. Ελπίζουμε φυσικά το υπουργείο να μην έκανε λάθος για το καλό των μαθητών.

    Περισσότερες πληροφορίες στην συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το troktiko2.blogspot.com αποσύρει την είδηση. Μάλλον μιλάμε για μια απλή τρολια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To troktiko2 εχει να λειτουργήσει από το 2008....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με 12945 εχω ελπιδες να περάσω πολιτικες επιστημες Ρεθυμνο?ειμαι και ειδικη κατηγορια(κοινωνικα κριτήρια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book