Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Tο Tsakos blog απαντά σε σχολιαστές του edu4u

Kάποιος γνωστός μου σήμερα με ενημέρωσε πως σε γνωστό site. αναφέρονται όχι με τα καλύτερα λόγια για αυτό εδώ το blog. Από πέρσι που ξεκινούσαμε αυτή την προσπάθεια ξεκαθαρίσαμε τι είμαστε δε το παίξαμε ούτε αναλυτές ούτε στατιστικολόγοι. Πέρσι αποδείξαμε ότι είμαστε πιο μέσα από πολλές εφημερίδες που υποτίθεται πως έκαναν έρευνα. Κάναμε μια μόνο εκτίμηση. Το ίδιο κάναμε και φέτος, μετά την ανακοίνωση στατιστικών του υπουργείου παιδείας αναγκαστήκαμε και κάναμε ξανά εκτίμηση αφού όπως αντρίκια σας είπαμε ότι πέσαμε έξω. 

Είμαστε οι μόνοι και επαναλαμβάνω οι μόνοι που ασχολούμαστε με τις βάσεις και δε εξαρτιόμαστε από κανέναν φορέα. Πληρωνόμαστε από  την υπηρεσία της google  και ότι μας ρωτάτε σας λέμε καθαρά την γνώμη σας. Σε καμιά περίπτωση ο fockos δε προσπαθεί να πιάσει πελάτες από άλλα site ανώνυμα (αυτό θα ήταν γαϊδούρια και εμείς δεν είμαστε γαϊδούρια. ) αν γράφουμε σε άλλα site θα γράφουμε είτε ως Τσάκος, είτε ως fockos είτε ως Κατσίκι.  Δεν είμαστε επαγγελματίες και τα λεφτά που βγάζουμε είναι απειροελάχιστα αν ξεφεύγαμε και συνεργαζόμαστε άμεσα με εταιρίες θα βγάζαμε περισσότερα αλλά δε θα μασταν αντικειμενικοί και αυτός δεν είναι ο στόχος μας. 

Ευχαριστούμε ομάδα http://tsakos.blogspot.com






7 σχόλια:

  1. kai mono p apantate se sxoliasmous llwn sites nomizw pws xanete apo tn axiopistia sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tην αξιοπιστία τους την χάνουν αυτοί που ασχολούνται με μας. Το ποιος είναι αξιόπιστος ή όχι θα φανεί στις 22 του μηνός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sumfwnw mazi sou me 18720 pisteyeis oti pianw iatrikh;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποσο θα ειναι η βαση με το 10% για την νοσηλευτινη ιωαννινων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχα σιγά μη σε θέλαν οι εταιρείες. Το λάθος σας είναι ότι βγάζετε εκτιμήσεις χωρίς να είστε ειδικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε αυτή είναι η διαφορά μας με τους αλλους. Εμείς λέμε αυτό που ισχύει ή αλλοι λένε αυτό που συμφέρει στις εταιρίες που διαφημίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κυριε τσακο με 14281 θα την πιασουμε την παντειο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book