Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Αλλάζουμε τις εκτιμήσεις μας (γιατι ήρθαν τα άνω κάτω)

Μετά την πρώτη ματιά που ρίξαμε  στα στατιστικά τα πράγματα  είναι διαφορετικά από αυτά που προσεγγιστικά νομίζαμε. Οι εκτιμήσεις με λίγα λόγια δε μπορούσαν να προβλεφθούν με μόνο δεδομένο τα στατιστικά των μαθημάτων. Μετά από αυτή την πληροφορία που μας χάρισε το υπουργείο μπορούμε να κάνουμε πιο εύκολα αυτή την δουλειά. 

Η ομάδα του Κατσικιού θα συνεδριάσει σήμερα και αύριο  απόγευμα με βραδάκι θα σας αποκαλύψουμε τις εκτιμήσεις για το πρώτο πεδίο. Θα επακολουθήσουν και άλλες συνεδριάσεις τις επόμενες μέρες για τα στατιστικά των άλλων πεδίων.  Μπορείτε να ρωτάτε ότι θέλετε στα σχόλια του παρόντος θέματος. 



Παρουσιάζουμε για σας τους πίνακες ώστε να κάνετε και την δικιά σας έρευνα. (εχουμε μαζί βάσεις 2009-10-11)  οι πίνακες αριστερά είναι του 2011 και από δεξιά του 2010 και 2009)





Το βράδυ μην χάσετε αποκλειστικότητα ένα θέμα που θα λέμε: Σε τι διαφέρουμε από τους άλλους βασεολόγους.  Και άυριο τις εκτιμήσεις μας για τις νοκιμές, τα παιδαγωγικά, τις ψυχολογίες και τις άλλες σχολές του 1ου πεδίου.


ΌΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ )

Κατσίκι κοντά στον μαθητή




6 σχόλια:

  1. δεν θα επρεπε να βγουν στατιστικα απο το υπουργειο και για το 10%?να ξερουμε ποσα ατομα ενδιαφερονται για τη σχολη που θελουμε να περασουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατσικι, εμεις απο ΕΠΑΛ β! ομαδας που βρισκομαστε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε/η μου, δεν έχει νόημα να βγουν στατιστικά για το 10%. Στο 10% ανταγωνίζονται οι περσινοί και προπέρσινοι οπότε κοιτάς γενικους βαθμούς 2009-10.

    Για το 10% γενικά περιμένουμε αυξομειώσεις. Επικίνδυνα τμήματα είναι τα μέσα τμήματα της Αθήνας τα οποία ενδέχεται να σημειώσουν άνοδο. Μικρότερο αλλά υπαρτο κίνδυνο παρουσιάζουν και οι σχολες της Θεσσαλονίκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς φιλε μου δεν ασχολούμαστε με τα ΕΠΑΛ. Σε καμιά περίπτωση δε τα σνομπάρουμε απλά δε τα ξέρουμε. Το να αραδιάζουμε βάσεις στα τυφλά δε θα ήταν πρέπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συγχαρητηρια για την σταση σου, πολυ λιγοι θα το ελεγαν αυτο (δεν θα ήταν πρεπον)
    Φετος εδωσα πανελλαδικες β ομαδας (δηλαδη φυσικη κατευθυνσης, μαθηματικα κατευθυνσης, Εκθεση και μαθηματικα και στοιχεια στατιστικης και 2 μαθηματα ειδικοτητας)
    οι βασεις (για μενα και για οσους αλλους εδωσαν εξετασεις με την ομαδα β) ειναι ιδιες με αυτες του γενικου...
    απλα ρωτησα αν σε αυτα τα στατιστικα ειμαστε και μεις μεσα....
    Επισης αν ξερεις που θα κυμανθουν οι σχολες ηλεκτρονικης φετος
    Ευχαριστω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. με 12945 εχω ελπιδες να περάσω πολιτικες επιστημες Ρεθυμνο?ειμαι και ειδικη κατηγορια(κοινωνικα κριτήρια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book