Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Μάχη για την πρωτιά στις βάσεις 2011

Κάναμε την έρευνα μας εχτές το βράδυ και βγάλαμε κάποια συμπεράσματα. Οι προβλεψεις μας  δε θα ειναι σε μια ανάρτηση  αλλά σε πολλές.


Θα πούμε κατι που κανένας δε πρόκειται να το πει. Η Ιατρική δε θα είναι η πιο υψηλόβαθμη μη στρατιωτική σχολή στην Ελλάδα (χωρίς ειδικά μαθήματα). Αν γίνει αυτό θα είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία των βάσεων με αυτό το σύστημα. Στην τεχνολογική πτώση στην βαθμίδα 19-20 δεν είναι τόσο μεγάλη όσο στην θετική κατεύθυνση, επίσης έχουμε το στοιχείο ότι οι υποψήφιοι της θετικής κατεύθυνσης εχουνε πρόσβαση στο 4ο πεδίο αλλά της τεχνολογικής δεν έχουν πρόσβαση  στο 3ο πεδίο, αυτό θα οδηγήσει στις πρωτοκλασάτες σχολές του ΕΜΠ να έχουνε μεγαλύτερο βαθμό πρόσβασης από την ιατρική Αθήνων καί ίσως την ξεπεράσσουν για δεύτερη φορά στο σύστημα Αρσένη.


Πιστεύουμε ότι οι ΗΜΜΥ ΕΜΠ και οι Πολιτικοί Μηχανικοί θα είναι (18900-19100) μόρια και λίγο πιο κάτω θα ακολουθεί η ιατρική Αθήνας. (18850-19050).

Είναι η μεγαλύτερη πτώση που καταγράφτηκε σε εκτίμηση.

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ οι Πολιτικοί  Μηχανικοί ΕΜΠ  ή  οι ΗΜΜΥ ΕΜΠ θα ξεπεράσουν την Ιατρική Αθηνών.

7 σχόλια:

  1. καλα τσακο ειναι για γελια αν πιστευεις οτι η ιατρικη αθηνας θα πεσει κατω απο 19000 μορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάνω από 19 έχουν γραψει 488 άτομα πέρσι γράψανε 1217 άτομα. Από τα 488 άτομα δε πρόκειται να διαλέξουν όλα ιατρική Αθήνας και το 25% από αυτούς δε θα διαλέξει καν ιατρική.

    Από αυτούς που θα μείνουνε θα διαλέξουν ως πρώτη επιλογή ή ιατρική Αθήνας ή Ιατρικης Θεσσαλονίκης. Οπότε είναι οριακά λίγο πάνω ή λίγο κάτω από 19000.

    Σκέψου φίλε πόσο θα ήταν η βάση της ιατρικής αν πρόσφεραν διπλάσιες θέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω πιστευω 19200 θα ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τσακο με 18848 με βλεπεις σιγουρα για πατρα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συγνωμη τσακο κρητη ηθελα να πω οχι πατρα ..λαθος βιασυνης ηταν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Geia sou tsako.3erw pws trexeis me tis vaseis kai asxoleisai me ta paidia twn panellhniwn kai dikaiologhmena alla 8a h8ela na milhseis ligaki gia to sxedio(grammiko kai eley8ero)Pws metriountai ta moria,prepei na 3ekinhsw frontithrio (8a paw b lukeioy),xreiazetai na eisai TO talento gia na petuxeis klp.Egw 8elw arxitektonikh.apanthse mou an mporeis.euxaristw polu polu polu polu.filakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. GEIA SOU TSAKO.ME 18393 MPAINW STIN ODONTIATRIKI THESSALONIKIS.EYXARISTW!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book